VIDEO: Tigar ubio ženu u zoo vrtu, kada je izašla iz kola zbog svađe

Jedna žena je poginula, a druga je teško povređena u napadu sibirskih tigrova koji se dogodio kada su izašle iz automobila u zoo parku u Pekingu, pošto su se posvađale.
Tigar je teško povredio ženu koja je zbog svađe izašla iz automobila u parku divljih životinja Badaling, dok je njena prijateljica poginula kada je napustila vozilo da joj pomogne i tada je na nju skočila druga životinja.
 
U automobilu su bili još jedan muškarac i dete, ali oni nisu povređeni u incidentu.
 
Vlasti oblasti Janćing potvrdile su na zvaničnom blogu da se napad tigrova dogodio u parku, u blizini Velikog kineskog zida. U saopštenju je navedeno da je povređena osoba na lečenju.
 
Posetiocima je dozvoljeno da voze sopstvene autombile kroz park divljih životinja, ali im je zabranjeno da napuštaju vozila u određenim delovima. U parku divljih životinja odbili su da komentarišu incident, ali su saopštili da je park zatvoren na dva dana, jer su prognozirane jake kiše.
 
  • none

    25.07.2016 07:56
    @haha
    Radovanje tudjoj nesreci narocito kada je jadna devojka poginula je krajnje bolesno.
  • Veganka

    25.07.2016 01:43
    Pravda za tigrove!
  • ja

    24.07.2016 21:40
    @haha
    @haha aj sad procitaj vest ponovo i uoči : "dok je njena prijateljica poginula kada je napustila vozilo da joj pomogne i tada je na nju skočila druga životinja."
    pa mi reci sta je tacno tu "prirodna" selekcija..
    jel mozda svi trebamo da gledamo samo svoje dupe i da nas boli k... za sve oko nas?? ako je tako onda se danam da i za takve postoji "prirodna" selekcija takodje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet