Troje uhapšeno zbog krađe nakita iz "Kartijea" u Monte Karlu

Tri osobe su uhapšene posle drske krađe nakita u juvelirnici "Kartije" u Monaku i veliki deo ukradenog nakita je nađen.

Dve osobe su uhapšene u Monaku, a jedna u Nici na jugu Francuske, naveli su izvori i dodali da je procena vrednosti nakita u toku.

Trojica pljačkaša, uz pomoć jednog saučesnika - vozača, u subotu su usred dana izvela spektakularan napad na juvelirnicu na krcatom Trgu Kazina, luksuznom centru Monaka. Pošto je policija ubrzo blokirala trg, turisti i klijenti kockarnica su zadržani neko vreme.

Poznata zlatara "Kartije" je već bila opljačkana na Azurnoj obali u maju 2015, par dana uoči početka Filmskog festivala u Kanu, kada su lopovi odneli nakit i satove u vrednosti od 17,5 miliona evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet