Dobila 117.000 evra od Berluskonija

Glamurozna najavljivačica meteorološke prognoze primila više od 117.000 evra nakon što je prisustvovala jednoj od njegovih čuvenih premijerovih žurki.
Glamurozna najavljivačica meteorološke prognoze primila više od 117.000 evra nakon što je prisustvovala jednoj od njegovih čuvenih premijerovih žurki.

Tužioci su došli do bankarskih izveštaja koji pokazuju da je italijanski premijer Silvio Berluskoni prošlog ponedeljka uplatio Aleksandri Sorčineli određenu sumu novca - tri dana nakon što je na videlo izbio najnoviji seksualni skandal čiji je on glavni akter. Uplate su krenule prošle godine i iznosile su u proseku 10.000 evra.

"Smem li da vas podsetim da izvršite transfer u iznosu od 10.000 evra?" - glasi sadržaj SMS poruke koju je gospođica Sorčineli (26) poslala Berluskonijevom pomoćniku Đuzepeu Spineliju. U bankarskim izveštajima se navode detaljni podaci o uplati sa Berluskonijevog računa u banci "Segrate" kod Milana na njen račun u "Banci de Sardenja". Uplata se vodi kao "beskamatni zajam".

U međuvremenu, manekenka Marija Ester Garsija Polanko (25) izjavila je za italijanski list Republiku da je imala intimne odnose sa premijerom - "ali samo zato što je platio račune za lečenje moje ćerke". Dvadesetpetogodišnja majka i šou-gerla rekla je da je to učinila iz zahvalnosti i dodala da je Berluskoni bio "široke ruke i ljubazan". Iako je više puta prisustvovala žurkama u njegovoj vili, na njima nikada nisu organizovane orgije, tvrdi ona.
  • Хм

    24.01.2011 14:34
    ''da je Berluskoni bio "široke ruke i ljubazan"''

    Јел' то значи и да је задовољио? Мислим... не само финансијски?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.