I Britanski parlament ratifikovao SSP sa Srbijom

Donji dom britanskog parlamenta ratifikovao je Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU i Srbije, objavljeno je na sajtu britanskog parlamenta.

Donji dom britanskog parlamenta ratifikovao je Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU i Srbije, objavljeno je na sajtu britanskog parlamenta.

Prethodno je SSP sa Srbijom ratifikovan i u Domu lordova.

Procedura ratifikacije tog sporazuma biće formalno okončana pošto britanska kraljica potpiše ukaz. Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU i Srbije do sada je ratifikovalo 13 od 27 članica EU i Evropski parlament.

  • Scotch Bonnet

    05.03.2011 10:37
    Queen
    Anonimuse kakve veze im kraljica sa ratifikacijom SSp-a?

    http://www.parliament.uk/

    Draga redakcijo kad vec prenosite neke vesti onda ih prenesite kako treba.
  • 03.03.2011 22:14
    Jos samo 14 zemalja da ucini isto i sve ce biti dobro.Dobro je sto ce i britanska kraljica ratifikovati Sporazum

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.