VIDEO: Zalepila igle zaražene HIV-om na ogradu protiv lopova

Jedna Brazilka pronašla je krajnje neobičan način da uplaši potencijalne lopove, tako što je duž cele ograde oko kuće oblepila igle zaražene virusom HIV-a. Neimenovana žena, za koju se samo zna da je lekarka i da radi kao ortoped u lokalnoj bolnici, rekla je da je njena kuća česta meta provala i da su je za kratko vreme lopovi obili  dva puta. Odlučila je da se zaštiti od novih upada, pa je sa posla donela igle koje je zalepila za ogradu. Međutim, komšije su se vrlo brzo pobunile, plašeći se da bi njihova deca mogla da se nabodu. Nakon što ju je neko prijavio, policija je lekarki dala pet dana da ukloni zaražene igle. Jedna Brazilka pronašla je krajnje neobičan način da uplaši potencijalne lopove, tako što je duž cele ograde oko kuće oblepila igle zaražene virusom HIV-a.
Jedna Brazilka pronašla je krajnje neobičan način da uplaši potencijalne lopove, tako što je duž cele ograde oko kuće oblepila igle zaražene virusom HIV-a.

Neimenovana žena, za koju se samo zna da je lekarka i da radi kao ortoped u lokalnoj bolnici, rekla je da je njena kuća česta meta provalnika i da su je za kratko vreme lopovi obili dva puta. Odlučila je da se zaštiti od novih upada, pa je sa posla donela igle koje je zalepila za ogradu. Međutim, komšije su se vrlo brzo pobunile, plašeći se da bi njihova deca mogla da se nabodu.

Nakon što ju je neko prijavio, policija je lekarki dala pet dana da ukloni zaražene igle.
  • 24.08.2011 14:33
    Ma neka turi struju u ogradu.
  • 24.08.2011 12:20
    @opšte neobrazovanje
    Virus je stabilan na 13-56*C
  • Andrija Šrek

    24.08.2011 11:26
    !!!
    Ali svejedno, odlična ideja! A zašto bi deca preskakala tuđu ogradu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet