Godinama silovao šest žena, dve ubio

Policija u centralnoj Kini uhapsila je muškarca koji je dve godine držao šest žena u podrumu svoje kuće, a njih dve ubio pre nego što je otkriven.
Policija u centralnoj Kini uhapsila je muškarca koji je dve godine držao šest žena u podrumu svoje kuće, a njih dve ubio pre nego što je otkriven.

Penzionisani vatrogasac Li Hao (34) koji je radio u lokalnoj kancelariji u Lujangu u provinciji Henan optužen je za ubistvo dve žene čija je tela zakopao u podrumu, prenela je agencija Rojters pozivajući se na list Čajna dejli. On je kidnapovao šest žena koje su radile u noćnim klubovima i karaoke barovima, a zatim ih zatvorio u podrumu gde ih je više puta silovao. Li Hao je svoje žrtve iscrpljivao dajući im obroke samo jednom u dva dana, jer je tako hteo da spreči njihovo bekstvo.

Kinez je dozvoljavao žrtvama da izlaze iz podruma samo kada je prodavao njihove seksualne usluge drugim muškarcima. Jedna od zatočenih žena uspela je da pobegne tokom jedne takve seanse, a zatim je slučaj prijavila policiji. Policija je oslobodila tri zatočenice i pronašla dva zakopana tela, dok je jednu od žena uhapsila zbog sumnje da je pomogla ubistvo jedne od žrtava.

Li Hao ima jednogodišnjeg sina i suprugu koja tvrdi da nije bila svesna šta se događa u podrumu sve dok policija nije uhapsila njenog muža.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet