Suđenje Sanaderu odloženo

Glavna rasprava u procesu protiv bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera je danas odložena za 3. novembar zbog njegovih zdravstvenih problema.

Glavna rasprava u procesu protiv bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera je danas odložena za 3. novembar zbog njegovih zdravstvenih problema.

Sudski veštak utvrdio je da Sanader nije sposoban da učestvuje u današnjoj raspravi zbog srčanih problema i upućen je na koronarografiju. Sudija Ivan Turudić prihvatio je mišljenje sudskog veštaka i odredio početak glavne rasprave za 3. i 4. novembar. Turudić je, međutim, zamerio Sanaderu što nije ranije obavio potrebne preglede, budući da se već početkom septembra žalio na zdravstvene probleme. Sudija je rekao da to za sada neće tretirati kao namerno odugovlačenje postupka.

Sanader je optužen za uzimanje 3,6 miliona kuna (oko 482.000 evra) provizije od Hipo banke sredinom 1990-ih dok je bio zamenik ministra spoljnih poslova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet