Podgorica: Glumci iz gej spota pobegli zbog pretnji

Glumci Todor Vujošević i Bojan Bulatović napustili su Podgoricu, zbog pretnji koje su dobili nakon što su snimili televizijski spot kojim se apeluje na prihvatanje prava na drugačiju seksualnu orijentaciju.

Glumci Todor Vujošević i Bojan Bulatović napustili su Podgoricu, zbog pretnji koje su dobili nakon što su snimili televizijski spot kojim se apeluje na prihvatanje prava na drugačiju seksualnu orijentaciju.

TV spot o LGBT pravima predstavljen je prošle srede u Podgorici, a odmah nakon toga glumac Vujošević, jedan od aktera spota, primio je preteću SMS poruku, objavila je podgorička "Pobjeda". Vujošević je naveo da je preko Fejsbuka primio više uvredljivh poruka zbog toga što se u spotu poljubio sa glumcem Bulatovićem. Spot prikazuje grupu mladića koji sa velikim uzbudjenjem prate fudbalsku utakmicu. U momentu kada njihov tim pobedjuje, dvojica od njih se strasno poljube.

Vujošević je naveo da su on i Bulatović napustili Podgoricu da bi se "odmorili od konstantnih pritisaka " koje doživljavaju nakon objavljenog TV spota.

  • Micho

    26.11.2011 19:37
    Blago meni,moji sokolovi.
    Pa koliko znam iz dugogodisnjeg zivota u Podgorici;Crnogorci su uglavnom svi pederi samo sto to kriju kao zmija noge i kao fol jure druge koji to javno priznaju;to im je kao fetis a jos uvek prilikom snoshaja nabijaju zenama marame na glave:)))verovatno zamisljajuci da guze nekog rodjaka iz plemena.
  • Bojan

    26.11.2011 14:30
    P.S.
    Mislio sam na Crnogorce , ne gejeve
  • Bojan

    26.11.2011 13:59
    Neka beze , neka neka. Samo da ne dodju u Srbiju, ima vas puno, previse

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.