SNS: Preuzeli smo Irig na legitiman način

Srpska napredna stranka saopštila je danas, reagujući na prethodne optužbe Demokratske stranke, da je formirala novu većinu u opštini Irig "na potpuno zakonit i legitiman način i to voljom odbornika Skupštine opštine".
Srpska napredna stranka saopštila je danas, reagujući na prethodne optužbe Demokratske stranke, da je formirala novu većinu u opštini Irig "na potpuno zakonit i legitiman način i to voljom odbornika Skupštine opštine".

U saopštenju SNS se navodi da je time u potpunosti odbačena politika Demokratske stranke, koja je kako navode, od opštine Irig napravila zaostalu i nerazvijenu sredinu bez perspektive za razvoj i napredovanje.

SNS ocenjuje "sramnim i primitivnim pominjanje Andreja Vučića od strane Miroslava Vasina predstavnika DS, i to tumači kao nastavak hajke na predsednika Vlade Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

"Da li SNS treba da liči na DS i da počne da javno pominje članove porodice Bojana Pajtića koji obavljaju javne funkcije? Šta bi u tom slučaju rekli takozvani analitičari i samozvani zaštitnici gradjanskih prava?", pitanju naprednjaci.

  • da se zna

    07.02.2015 18:37
    Sve se zna, zna se ko su funkcioneri i aktivisti SNS koji su nocu dolazili u Irig... Placanja, pretnje, ucene! Jel' to legitimitet i zakonitost? Nece SNS biti na vlasti toliko dugo da bi ono sto je radjeno u Irigu zastarilo u nekoj policijskoj fioci, a onda ide preseljenje u Mitrovicu.
  • gagans

    01.02.2015 08:18
    zaobilaznicu
    sad lepo napravite zaobilaznicu, a ne da teški kamioni prolaze kroz lepi Irig
  • Zilijen

    30.01.2015 01:11
    Sad se Ds kao iscudjava, pa sta su to oni uradili ne samo za opstimu Irig, nego i za celu Vojvodinu pa da ostanu na vlasti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina