Zrenjanin: Sastanak o sprečavanju nasilja nad ženama

Sastanak u okviru kampanje za podizanje svesti zaposlenih u sprečavanju nasilja nad ženama biće održan u Zrenjaninu u utorak, 3. februara u Zavodu za javno zdravlje.
Sastanak u okviru kampanje za podizanje svesti zaposlenih u sprečavanju nasilja nad ženama biće održan u Zrenjaninu u utorak, 3. februara u Zavodu za javno zdravlje.

O zadacima zdravstvenih ustanova u zaštiti žena od nasilja u porodici i u partnerskim odnosima govoriće, između ostalih, pomoćnica pokrajinskog sekretara za zdravstvo Danijela Stanković Baričak, direktor Doma zdravlja u Inđiji Vasa Petrović i zamenica pokrajinskog zaštitnika građana za ravnopravnost polova Danica Todorov.

Kampanju sprovodi Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju u saradnji sa Pokrajinskim zaštitnikom građana, a završni sastanak biće održan početkom marta u Novom Sadu.

Sastanak počinje u 10.30 časova.

  • Nevena

    30.01.2015 10:00
    U Zrenjaninu ovako nešto se organizuje samo da bi se slikali!
  • Toto

    30.01.2015 09:52
    Eto...
    ...Nevena, idi i ti da se slikaš...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina