Uhapšeni razbojnici u Žablju

Policija je u Žablju uhapsila B. V. (23), N. V. (20) i M. V. (24), sa područja ove Opštine, zbog sumnje da su počinili više krivičnih dela.

Policija je u Žablju uhapsila B. V. (23), N. V. (20) i M. V. (24), sa područja ove Opštine, zbog sumnje da su počinili više krivičnih dela.

Oni se terete za dva razbojništva, počinjena na salašima u Žablju i Gospođincima, krajem prošle godine. Sumnja se da su tada opljačkali vlasnike, te da su im, nasiljem i pretnjama oduzeli novac i različite vredne predmete.

Osumnjičeni su, takođe, za krađu znatne sume novca od jednog starijeg meštanina. B. V. se tereti i za krivična dela šumska krađa i lažno prijavljivanje.

Po odobrenju nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje, do 48 sati, a u zakonskom roku biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

  • 11.02.2015 15:33
    Eh...
    za mene bi prava vest bila: Uhapšeni razbojnici u Skupštini!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina