Sremski Karlovci: U toku nekoliko infrastrukturnih projekata

U toku 2015. godine, za realizaciju pet projekata na teritoriji Sremskih Karlovaca izdvojeno oko 65 miliona dinara.
U toku 2015. godine, za realizaciju pet projekata na teritoriji Sremskih Karlovaca izdvojeno oko 65 miliona dinara.

U toku su radovi na izgradnji saobraćajnice u ulici Nova i parternog uređenja objekta predškolske ustanove Radosnog detinjstva "Kockica". Kako je rekao direktor Uprave za kapitalna ulaganja Nebojša Malenković, građani dobijaju kvalitetnu komunalnu infrastrukturu za koju je opština Sremski Karlovci obezbedila sredstva preko Uprave, a na realizaciji ovih projekata angažovana je i domaća radna snaga i građevinska industrija.

"Oko 120 miliona dinara je Pokrajinska vlada upotrebila preko Uprave da zajedno sa opštinom Sremski Karlovci izgradi objekat koji će trajno da reši problem nedostatka prostora za obrazovanje karlovačkih mališana", rekao je Malenković.

Predsednik opštine Sremski Karlovci Milenko Filipović je najavio da će vrtić na Dudari da proradi čim se završi građevinski deo radova.

"Čim budu završeni građevinski radovi i steknu se uslovi za početak rada, pustićemo u funkciju objekat predškolske ustanove sa mobilijarom koji trenutno koristi predškolska ustanova u Sremskim Karlovcima", istakao je Filipović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".