Paori uz Zelenu stranku na izborima

Predstavnici Zelene stranke i malih poljoprivrednika iz Vojvodine dogovorili su danas saradnju pred predstojeće izbore koji će se održati najverovatnije krajem aprila.

Predsednik Udruženja poljoprivrednika "Paori" Miroslav Grubanov i poljoprivrednik iz Stare Pazove Mihal Balaž dobili su obećanje da će imati stalnu podršku ove partije u njihovim daljim naporima da za svoj rad dobiju i odgovarajuću nadoknadu.

Kako bi doprineli uspešnijoj borbi malih poljoprivrednika za priznavanje svakodnevnog mukotrpnog rada koji ulažu u proces proizvodnje poljoprivrednih proizvoda, predstavnici Zelene stranke Goran Čabradi i Branislava Jeftić su saopštili da su spremni da ponude malim poljoprivrednicima 45 mesta na zajedničkoj pokrajinskoj listi, po jedno mesto u svakoj opštini.

Na sastanku je ocenjeno da je osnovni cilj ove partije i malih poljoprivrednika "zajednička borba za opstanak i ostanak u Srbiji".

Autor: 021.rs

  • bojan

    15.02.2016 16:38
    kakva glupost
    Poljoprivrednici se još više dele. Koji im je interes da idu uz slovačku manjnsku stranku?
    deinitivno prevara u najavi, kakva crna pokrajinska lista?
    niko tu nije pročitao ni izborni zakon ni propise svi već sebe vide u skupštinskim klupama. e moji paori naivni li ste
  • Slobodan

    15.02.2016 13:32
    Zeleno, šta..?
    Meni je u celoj priči zanimljivo ko i sa kojim ciljem finansira ovu kombi (Zelenu) stranku i sve njene ativnosti? Hotel Norcev, prostorije itd, u npr. Novom Sadu, a posebno jer nisu bili, niti će ikada biti ni blizu cenzusa..!?

    I na kraju ono, najvažnije za potencijalne glasače, a ti je njihova ideja, program i ljudi... Ako izuzmemo par naivnih i lakovernih, njihovi ljudi-funkcioneri, nemaju nikakvog iskustva, kako radnog tako ni profesionalnog, slab visokoobrazovani kadar, ili su kojekakvi, zdrava ishrana-MLM-sektaši.

  • gde ja živim

    11.02.2016 17:34
    ako vam je dobro, onda ništa
    Pošto pratim rad Zelene stranke, pozdravljam ovakav vid saradnje i želim im sve najbolje. A hejteri će naći načina da zgade i sebi i drugima, pa ih pitam ako vam je sada dobro, onda ništa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".