Mere vanredne odbrane od poplava kod Hrtkovaca i Klenka

Na ukupno šest kilometara odbrambene linije na Savi, kod Hrtkovaca i Klenka, jutros su uvedene mere vanredne odbrane od poplava, kažu u "Vodama Vojvodine".

Na preostalih oko 114 kilometara ove reke u nadležnosti preduzeća i dalje je na snazi redovna odbrana od poplava.

Vanredna odbrana od poplava proglašena je jutros i na lokalitetu "Stojšića Bogaz", a ostaje na snazi i na brani "Veliko Središte" kod Vršca. Redovna odbrana od poplava od jutros je na snazi na ukupno 219 kilometara odbrambenih linija u Vojvodini.

Osim na Savi, redovna odbrana od poplava važi i na 52 kilometra reke Dunav kod Pančeva i Kovina, zatim, na 42 kilometara Tise kod Titela, te blizu devet kilometara kanala Begej i na oko dva kilometra Nadele, dodaju u "Vodama Vojvodine".

Takođe, mere redovne odbrane od poplava uvedene su i na Crpnoj stanici "Žabalj", Ustavi i prevodnici "Stajićevo" i Ustavi i crpnoj stanici "Bosut".

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina