FOTO: Uhapšen vlasnik zakopanog oružja

U nastavku akcije u kojoj je u Staroj Pazovi pronađena veća količina oružja, policija je uhapsila A.L. (1979) iz Beograda, osumnjičenog za nedozvoljeno posedovanje oružja i droge.
Da podsetimo, policija je oružje pronašla zakopano u buretu na jednom placu u vikend naselju na kome se nalazi nezavršena i napuštena kuća.  
 
Pronađeno je 17 pištolja i revolvera, devet pušaka, dva "škorpiona", četiri ručne bombe i veća količina municije različitog kalibra, za koje se sumnja da su bili namenjeni izvršenju krivičnih dela. Takođe, pronađene su mešavine paracetamola i kofeina, kao i paracetamola i glukoze, koje služe za uvećanje mase heroina. 
 
A.L. je uhapšen po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi, a sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana. 
 
 
Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".