Sremski Karlovci: Napad na kuću člana izbornih komisija

Član radnog tela u Republičkoj i Pokrajinskoj izbornoj komisiji Nemanja Nenadović izjavio je danas da je napadnut u porodičnoj kući u Sremskim Karlovcima i da je tenzija pred ponavljanje izbora na tri biračka mesta u toj opštini sve veća.
Nenadović je kazao da su noćas oko jedan sat posle ponoći u dvorište njegove kuće upali nepoznati napadači i oštetili mu automobil.
 
- Nismo mi jedini slučaj, ali smo prvi kojima je provaljeno u dvorište. Drugim ljudima su sečene gume na točkovima kola. U policijskoj stanici postoji već pet, šest prijava u ovih proteklih par dana - kazao je Nenadović.
 
Prema njegovim rečima, napad je prijavljen policiji, na teren je izašao i zamenik komandira, a o svemu je obavešteno i tužilaštvo. 
 
- Ja više neću da ćutim. Meni su oni ušli u kuću, a ja tu imam dete od 15 meseci, suprugu i roditelje. Znači oni su meni ušli u kuću i povredili su našu imovinu - dodao je Nenadović.
 
Kaže da on i njegov otac, koji je član Opštinske izborne komisije u Sremskim Karlovcima, trpe pritiske od aktivista Srpske napredne stranke (SNS) zato što su podržali listu Grupe građana Milenko Filipović, bivšeg predsednika te opštine, iako nisu bili na toj listi.
 
- Izgubili smo izbore, pobedila je SNS. Međutim, ovde se sada vrši ogroman pritisak na ljude, jer je Opštinska izborna komisija poništila izbore na tri biračka mesta zbog nepravilnosti, pojavio se višak listića i sada se izbori ponavljaju - ispričao je Nenadović.
 
Autor: Beta
  • butterfly

    03.05.2016 13:13
    nisu to Karlovčani
    nisu to Karlovčani
  • 123

    03.05.2016 09:47
    ovo nnema ni na divljem zapadu ulaziti ljudima u dvoriste pa to je sramota,bezmo ljudi iz ove srbije nema ovde zivota
  • kiki

    02.05.2016 01:06
    botovi se aktivirali ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti