FOTO: Najbolji srpski vaterpolisti prenose znanje deci u Kampu vodenih sportova

Zaljubljenici u vodene sportove, kao i oni koji žele da nauče više o ovim sportskim aktivnostima, dobrodošli su u prvi "vodeni kamp" u Srbiji - "Kamp vodenih sportova 11" u Kikindi.
Pod sloganom "Plivaj, igraj i nauči", naši trenutno najuspešniji sportisti u vaterpolu, kapiten ženske reprezentacije Dragana Ivković, uz pomoć trofejnog vaterpoliste u ovom sportu Andrije Prlainovića, upoznaće devojčice i dečake školskog uzrasta sa tehnikama plivanja, vaterpola, ali i aktivnostima poput sinhronog plivanja, sve u zavisnosti od želja mališana. Naravno, sve ovo i mnogo više uz nadzor istaknutih sportista i licenciranih trenera.
 
 
Kako kamp pripremaju naši istaknuti bivši i sadašnji velikani u vodenim sportovima, program je obogaćen uskostručnim tehnikama i taktikama, ali i onim što je celoj priči najbitnije - razvijanjem zdravog sportskog duha među mališanima, možda i budućim najboljim sportistima koje Srbija ima.
 
Osim aktivnosti u vodi, polaznike očekuju i zanimljiva predavanja, radionice, izleti i obilazak Kikinde, grad koji je ponosan domaćin prvog kampa ove vrste u Srbiji.
 
Decu će verovatno najviše obradovati vreme provedeno sa našim najboljim vaterpolo igračima - Draganom Ivković i Andrijom Prlainovićem, koji će svoja vredna iskustva i znanje srdačno podeliti sa malim "delfinima". Pored njih, kampu će se pridružiti i drugi članovi nacionalnih selekcija u muškoj i ženskoj konkurenciji.
 
Cilj kampa je, kako ističu organizatori, da deca nakon osam aktivno provedenih dana s ovim vrsnim stručnjacima izađu ohrabrena da budu zdrava i sportski angažovana, srećna i motivisana u bilo čime što prepoznaju kao svoj poziv. Očekuju ih i interesantne "igre bez granica", koje će kod polaznika podstaći zdrav takmičarski duh, bez obzira na to koji vodeni sport odaberu za sebe.
 
 
 
Kako do Dragane i Andrije?
 
Kamp se održava u dve smene, u trajanju od osam dana. Prva smena pohađaće kamp od 16. do 23. jula, a druga smena od 24. do 31. jula. Sve aktivnosti odvijaju se na otvorenim bazenima Sportskog centra "Jezero" u Kikindi, gde će sva deca imati i vrhunski smeštaj.
 
Cenu od 235 evra za osam dana omogućeno je plaćati u ratama i to za prvu smenu do 13. jula, a za drugu smenu do 20. jula. U cenu je uključeno:
 
8 dana, 7 noćenja
Sportska ishrana
Vrhunski treneri
Vrhunski demonstratori
Program aktivnosti koji su pripremili vrhunski sportski stručnjaci i pedagozi
Prevoz na relaciji Beograd - Kikinda - Beograd
Karte za Nacionalni muzej
Poseta dvorcu Fantast
Zdravstveno osiguranje
 
U svakoj smeni očekuje se od 85 do 90 dece, a najbolji u svakoj smeni dobiće na poklon besplatno učešće u sledećem kampu vodenih sportova 2017. godine. 
 
 
Osim toga, svi mališani, polaznici kampa, dobijaju na poklon kupaći kostim renomirane marke Keel, majicu kampa, obilazak dvorca Fantast i posetu Kika mamutu u Narodnom muzeju. Prijave su imejlom na adresu info@kampvodenihsportova11.rs, u elektronskoj formi u prijavi OVDE, a sve detalje možete pogledati na zvaničnom sajtu kampa.
 
Dobrodošli u kamp vodenih sportova, sa našim najboljim uzorima u svetu sporta. Nebitno da li ste iskusan mali delfin ili početnik, ovaj kurs je kvalitetno provedeno vreme sa kvalitetnim ljudima iz sveta sporta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".