Subotica: Otvorena 171. turistička sezona na Paliću

Uručenjem priznanja za razvoj i promociju turizma, sportskim i kulturnim programom, na Paliću je otvorena 171. turistička sezona.

Dobitnici priznanja koje dodeljuje preduzeće "Park Palić" su Jedriličarski klub i čarda "Kapetanski rit".

Sezonu je otvorio predsednik Skupštine Subotica Tivadar Bunford, koji je najavio zabavno leto i manifestacije kao što su Etnofest  i Festival evropskog filma, na koje dolaze i gosti drugih gradova i zemalja.

- Već ove sezone biće uređen termalni bazen, a mnoge manifestacije ćemo prebaciti na Palić. Veoma je bitno da ostvarimo dobru saradnju sa investitorima jer su nam potrebni da bismo proširili ponudu Palića. Palić je lep sam po sebi, ali moramo mnogo više da mu se posvetimo - istakao je član Gradskog veća za turizam Nebojša Daraboš.

  • Zivan

    28.06.2016 08:23
    Pohvale Suboticcanima. No, tek kada se voda potpuno occisti i vrati zivot jezeru, suboticcki dragulj zasijace u punom sjaju. Ubuduce bi trebalo pazzljivo voditi raccuna o biseru Panonije, kako se nikada vicse ne bi naslo u nevoljama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina