Zrenjanin: Oglašena rasprodaja imovine Vojvodinaputa

Javni izvršitelj Jasmina Trbović Stanković za područje Višeg i Privrednog suda u Zrenjaninu oglasila je još jednu javnu prodaju putem usmenog i javnog nadmetanja nepokretne imovine firme "Vojvodinaput" za 7. oktobar ove godine.

Kupcima se nudi 30.000 kubika peska - procenjene vrednosti 12 miliona dinara, a prodaja je zakazana radi namirenja novčanog potraživanja poverioca "Tišma" u iznosu od oko tri miliona dinara.

Početna cena javnog nadmetanja, kako je navedeno, iznosi 60 odsto od procenjene vrednosti.

Nedavno je oglašena i prodaja imovine "Vojvodinaputa" radi naplate potraživanja u iznosu od nešto više od 900 hiljada dinara firme "Klara" iz Konaka.

Prodaju se uglavnom neispravna putnička vozila, kamioni, prikolice, cisterne, traktori, a javna prodaja zakazana je za 4. oktobar. Početna cena na tom nadmetanju iznosi 70 odsto od procenjene vrednosti.

  • srbin iz vojvodine

    27.09.2016 11:51
    tamo daleko
    nema autovojvodine i agrovojvodine
  • Vojvodjan

    26.09.2016 18:57
    Vojvodina-
    nema više Vojvodinaputa, ATP Vojvodine, Stadiona Vojvodina, Lutrije Vojvodine, Automoto saveza Vojvodine, Hidrometeorološkog zavoda Vojvodine, Zavoda za statistiku Vojvodine, Policije Vojvodine, Elektrovojvodine... još malo ni same Vojvodine kako je krenulo dok Vojvodjani ćute

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".