Bački Petrovac: Uskoro licitacija za osam stanova i građevinsko zemljište

Javna licitacija za kupovinu osam stanova i zemljište u Bačkom Petrovcu održaće se 14. marta u zgradi Opštine.

Oglas o prodaji nepokretnosti raspisala je Komisija za davanje u zakup, otuđenje i pribavljanje nepokretnosti u javnoj svojini opštine.

Osim osam jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova, opština prodaje i građevinsko zemljište – njivu u selu, površine 99 ari i 38 kvadratnih metara. To građevinsko zemljište koje se nalazi u industrijskoj zoni, kako je navedeno u oglasu, prodaje se investitoru radi izgradnje poslovnog objekta, a u cilju podsticanja lokalnog ekonomskog razvoja i otvaranja novih radnih mesta. Početna cena na licitaciji je 22.261 evro.

Među osam ponuđenih stanova najjeftiniji je jednosoban u Bačkom Petrovcu, površine 24,93 kvadrata, uz podrum površine 10,07 kvadrata, čija je početna cena 6.931 evro. Za tri dvosobna stana iste površine – 57,49 kvadratnih metara – početna cena je 15.982 evra. U dva je trenutno zakupac po osnovu ugovora o zakupu. Nešto malo jeftiniji je dvosoban stan od 54,88 kvadrata, u kojem je takođe trenutno zakupac po osnovu ugovora o zakupu, i njegova početna cena je 15.257 evra. U isto vreme, cena dvosobnog stana od 60,71 kvadrata s pripadajućom ostavom u pomoćnom objektu u dvorištu ima početnu cenu od 16.877 evra.

Za dva trosobna stana u Bačkom Petrovcu od 74,72 kvadrata, koji imaju i pripadajuće prostorije u podrumu i u kojima je zakupac po osnovu ugovora o zakupu, imaju početnu cenu od 20.772 evra.Postupak prikupljanja ponuda javnim oglasom smatra se uspelim ako je prispela bar jedna uredna i blagovremena ponuda.

Licitacija će početi u 10 časova.

  • ns

    20.02.2017 09:09
    jednom sam se njakao sa nabavkom kuće u Petrovcu na ovaj način i nikad više, te te zovu pre da se dogovarate ali njima 40%, te se ne poštuju početne cene u dinarskim iznosima i ne prihvataju ponude ljudi koji nisu njihovi, pozivaju se na neki spisak standarda života po opštinama kad su mi ga turili u ruke dovoljan je bio pogled na potpis na dokumentu AV prvi potpredsednik vlade srbije, sve jasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".