Troje poginulih u udesu kod Srbobrana, među njima i dečak

Tri osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 13 sati dogodila na putu Feketić-Srbobran, a dve osobe su teško povređene.
Troje putnika izgorelo je u automobilu koji se zapalio posle sudara, saopštila je novosadska policija. Dvoje povređenih iz drugih kola smešteno je u vrbasku bolnicu.
 
Kako pišu Novosti, poginuli su Kornelija B. (33), njen dvanaestogodišnji sin Nikola i njena prijateljica Stoja Lj. (29), svi iz Srbobrana. Oni su se vraćali iz Subotice, gde je Kornelija, inače samohrana majka, prema svedočenju njenih prijatelja, išla da sređuje papire za dobijanje mađarskog pasoša.  
 
Bračni par iz Subotice, koji je bio u drugim kolima, teško je povređen. Oboje su operisani u bolnici u Vrbasu i lekari se bore za njihove živote.
 
Direktno su se sudarili "reno scenic" novosadskih tablica i "VW polo" subotičkih registarskih oznaka, nakon čega je "reno" potpuno izgoreo. Uzrok nesreće za sada nije poznat.
  • Miljan

    27.04.2017 05:45
    Tragedija
    @Glava

    Deo komentara dotičnog je proizvoljan - "Tuda svi voze 150km/h" Jer on ili nije nikad prolazio tim putem ili je možda zaboravio u kakvom je stanju.
  • Bane

    27.04.2017 05:28
    Nemojte molim Vas, dosao sam iz Slovenije i u par godina ovde vidim kako voze divljaci nasilnici uzas jer nema kaznjavanja kako treba.
    Masovne racije ovih divljaka. Dovoljno je da vidite ujutru oko 8 sati
    na Bulevaru Evrope sve do Futoske sta izvode, lete 120 na sat, prodju ravno
    na raskrsnici po trecoj traci koja ide desno na Novo Naselje i cudi me da slalom
    uce bez snega. I kako to da nasa Prometna Policija ne kaznjava jedne te iste
    pazi svaki dan na raskrsnici sa Futoskom oni se postave u 2 trake za grad iako postoji samo jedna i prave se ludi kad im kazes kako to nasilnicko voze. Oce da te biju, psuju mater i pokazuju svoju divljacku kulturu Krajine. Da bez zamere postenim ljudima i dobrim vozacima iz Krajine ali ovako nikad niko nije divljao nego oni. Nema ovde ni trunke nacionalizma ili sovinizma nego soferske nekulture tih pojedinaca a model auta mozes diplomski rad napraviti VW svi modeli Audi BMW i Mercedes. Ajde provozajte se par puta ujutru oko 8
    kad ti isti divljaci idu na posao od Rumenke po Bulevaru Evrope do Futoske i dalje do grada.
  • jova

    26.04.2017 21:32
    Skoro sam prolazio tim putem.Taj put je verovatno najgori u Vojvodini, rupa do rupe
    Molim opštinske vlasti da preduzmu nešto tim povodom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".