Zrenjanin: Opomena za neplaćeno grejanje

Javno komunalno preduzeće "Gradska toplana" iz Zrenjanina prosledilo je 1.017 opomena na adrese korisnika koji nisu izmirili račune za daljinsko grejanje.

Ukupan dug po ovim računima je 46,5 miliona dinara, piše Zrenjaninski.com.
 
Rok za plaćanje dugovanja na koje se opomene odnose je 6. jul.
 
- Apelujemo na sugrađane koji su dobili opomene da na vreme izmire svoj dug kako bi izbegli troškove angažovanja izvršitelja. Takođe, napominjemo da postoji mogućnost potpisivanja sporazuma o isplati duga, koji se mogu zaključiti u našem korisničkom servisu, na adresi Rade Končara broj 10 -
saopštili su iz JKP "Gradska toplana".

  • Ing Zoran Vukov

    03.07.2017 19:42
    prevara korisnika grejanja
    Naplata grejanja se nezakonito sprovodi u celoj Srbiji. Toplana prodaje samo kwh toplotne energije i sva isporučena energija se meri u predajnoj stanici zgrade. Kako postoji samo jedno merno mesto , toplana je dužna da fakturiše samo mesečne količine isporučenih kwh x prodajna cena za kwh = obaveza svih korisnika u zgradi. skupština stanara je dužna da izvrši podelu na pojedine korisnike po učešću svake kvadrature stana u ukupnoj stanbenoj površini.Isto je obaveza da korisnik prisustvuje očitavanju kalorimetra i da potpisom potvrdi očitano stanje na osnoviu koje treba da Toplana izda Račun. Uplate koje korisnici plaćaju tokom godine su akontacione kupovine kwh i ništa drugo. Ovde se krije načinom naplate krije ORGANIZOVANI KRIMINAL gde su mesečne akontacije dvostruko veće od ispravne kod Paušalne naplate , a kod naplate po utrošku , te količine koje se ne mogu očitati da su isporučene jer i nisu naplaćuju se sa FILSNIM DELOM. To je prevara koja se godinama unazad krije i REKETIRAJU korisnici jer je tako IZBEGNUT PRIUKAZ OBRAČUNA na osnovu kupljenih i isporučenih kwh OBJEKTU a isto i pojedinačnom korisniku. Više informacija možete saznati ako ukucate DETALJNO OBJAŠNJENJE KAKO NAS KRADU NA GREJANJU: kao i komentare na ovu temu ako ukucate grejanje Zoran Vukov.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".