Banatski Karlovac: Nožem izbo ženu, potom ubio i sebe

R. J. iz Banatskog Karlovca nožem je ubio svoju suprugu D. J, nakon čega je izvršio samoubistvo.
Telo ubijene žene pronašle su komšije dok je još davala znake života. Ona je preminula na putu ka bolnici. Mediji su preneli da je R. J. sebi prerezao vrat.
 
Nesreća se dogodila oko 15.30 sati, a policija radi na rasvetljavanju ove nesreće.
 
Ovo je još jedno ubistvo žene u kratkom periodu. Podsetimo da je prethodnih dana trajala velika rasprava o nasilju u porodici i sigurnosti žena. Tada je pažnja skrenuta na sistemske propuste, na šta je ukazivano i pre nekoliko meseci o čemu možete da čitate OVDE.
  • Inspektor Višekruna

    25.07.2017 16:50
    @Užas
    "Da li zasigurno možeš da tvrdiš da su svi nasilnici (ili barem većina) bili žrrtve nasilja?."
    A gde sam to tvrdio? Naprotiv.
    Ponavljam pitanje, a stobom je komunikacija nemoguća jer stalno stavljaš u usta nešto što nije navedeno. Ovo je tipičan primer, dobro znam da većina žrtvi nasilja, ne postanu nasilnici. A problem sa mehanizmom prelaska iz žrtve u nasilnika, ne razumeš inače ne bi ovako rezonovao.
  • osoba m

    25.07.2017 14:00
    @Dijagnoza
    Opet vas pasivno-agresivni uvredljiv nacin obracanja, lecite se, mozda ipak nije kasno za vas. Preporucujem vam i neke igracke za odrasle, umanjice vam frustriranost, bice vam lakse.
  • Užas

    25.07.2017 13:25
    @Inspektor Višekruna

    U pravu si na neki način - do sada definitivno nisi uspeo da artikulišeš nijednu koherentnu tvrdnju, to svakako stoji. Nikako da mi odgovoriš na neka pitanja, samo vrdaš naokolo - komunikacija sa tobom je kao komunikacija sa detetom koje je zapušilo uši jer ne želi da sluša ono što mu se ne sviđa.

    No, dobro, kao što si rekao, ostaje da se vidi ko je bio u pravu, to je najvažnije. Dakle, tebi ostaje da se nadaš i priželjkuješ još ubistava i još porodičnog nasilja da bi ispao u pravu, znamo da nisi iznad toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina