Sombor: Novine u krađama mobilijara, nestali fenjeri sa kandelabera

Krađa urbanog mobilijara u Somboru dobila je novu, gotovo neverovatnu epizodu, piše portal SOinfo.

Nepoznati počinioci su, verovatno tokom noći, demontirali četiri fenjera sa svetiljkama sa tri kandelabera na prostoru iza Galerije "Milan Konjović".

- Neshvatljiva je drskost lopova, s obzirom na to da je reč o samom centru grada, i da tuda često prolaze građani, pa i u večernjim satima. Šteta će naravno biti sanirana, a mi samo možemo da konstatujemo da je ovo još jedan u nizu nasrtaja na javnu imovinu u poslednje vreme. Nadamo se da će počinioci biti otkriveni - navode iz JKP "Zelenilo".

Krađa metala po gradu ima i one uobičajene oblike, kao što je krađa poklopaca sa šahtova. Građani sa Nove Selenče poslali su sliku jednog takvog slučaja portalu SOinfo.

Osim što je neko ukrao poklopac koji će se na nekom otpadu protivzatkonito otkupiti za par stotina dinara, problem je i to što opasna rupa iza zgrade danima zjapi otvorena.

  • Rupa

    12.10.2017 18:15
    A vikendice braćo, ne zaključavajte!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".