Komandant bataljona i civil na službi u vojsci poginuli u udesu kod Feketića

Komandant 17. mehanizovanog bataljona Vojske Srbije potpukovnik Igor Veselinovski i civilno lice na službi u toj jedinici Mićo Ivančević poginuli su u udesu koji se jutros oko 7:45 časova dogodio na autoputu Subotica-Novi Sad, kod petlje Feketić.
Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, vozilom "Fiat 500L", koje se nalazilo na planskom zadatku, upravljao je vozač - profesionalni vojnik desetar Dejan Nikolovski, koji je i sam teško povređen i sa povredama opasnim po život prebačen u Klinički centar Vojvodine .
 
Do nesreće je došlo u lančanom sudaru, najverovatnije zbog guste magle i neprilagođene brzine.
 
U Kliničkom centru Vojvodine nalazi se još i 36-godišnji V. K. Kako je rečeno za 021.rs, on je zadobio lakše povrede, ali je zadržan kako bi se pratilo njegovo zdravstveno stanje.
 
Portparolka Opšte bolnice u Vrbasu Slavica Otović rekla je za "Blic" da  su u tu zdravstvenu instituciju dovezene dve osobe.
 
"Do sada smo primili dva pacijenta i još ne možemo precizirati o kakvim je povredama reč zato što je dijagnostika u toku", kratka je bila Otović.
 
Inače, kod Feketićke petlje jutro se dogodila još jedan udes.
  • Magla svuda

    19.10.2017 21:43
    Maglometar je zatajio ali umrli su radeci ono sto su najvise voleli.
  • Pokemon

    19.10.2017 21:11
    Srpski putevi svakodnevno gase zivote...
  • joca

    19.10.2017 20:24
    Mislim da dosta vas nije upoznato da se baš na tom delu puta juče i naravno danas vršila zamena asfalta na kolovozu. Sinoć su ostale na srednjoj i zaustavnoj traci radne mašine. Bila je postavljena i svetlosna signalizacija, ali sumnjam da se pri toliko gustoj magli ona mogla videti na vreme.
    Moguće i da je to bilo uzrok ove nesreće.
    Moje saučešće porodicama poginulih.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".