Sremska Mitrovica: Zahvalnost građanima preko bilborda

Sremska Mitrovica zahvaliće se bilbordima svim drugim gradovima i njihovim stanovnicima koji su pomogli u odbrani grada od poplava.
Sremska Mitrovica zahvaliće se bilbordima svim drugim gradovima i njihovim stanovnicima koji su pomogli u odbrani grada od poplava.

Gradonačelnik Mitrovice Branislav Nedimović rekao je da će se postaviti bilbordi u svim gradovima čiji su građani pružili pomoć odbrani grada u trenucima kada je bilo najteže.

Na njima će Sremska Mitrovica i građani iskazati zahvalnost za pruženu pomoć. U više od dvadeset gradova nalaziće se bilbordi zahvalnosti, ali i na nekoliko lokacija u samoj Mitrovici, kao znak zahvalnosti svim građanima koji su učestvovali u humanitarnim akcijama.

Za sada je nepoznato kada će se izvesti ova akcija.

  • Andrej

    04.06.2014 10:29
    Ali obavezno da stavi i sebe negde na poster, kao i natpis "Vucic je rekao da sam ja SUPER!".

    A za ove mitrovacke postere, gde ce gradjani iz svog dzepa da plate bilborde kojima se zahvaljuju sami sebi, tu bi Nedim mogao i da napise - "ja doduse nisam bio u gradu kad je sve trebalo organizovati, ali nije vazno".
    Vazno je da se opstinske pare vrte i prelivaju u firme od kojih ce se kasnije traziti ustupci i pare na crno.
  • Teča

    03.06.2014 19:02
    Nedimović štampa za bilborde, a mitrovčani beže iz grada trbuhom za kruhom. Sada će "jahati" na poplavi do sledećih izbora...
  • Gimli

    03.06.2014 18:39
    ovo je šala neka?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina