Bečej: Osnovano Društvo za borbu protiv raka

Bečej je protekle nedelje dobio novo udruženje pod nazivom "Društvo za borbu protiv raka", čiji predsednik je Dragan Mirčić.
Bečej je protekle nedelje dobio novo udruženje pod nazivom "Društvo za borbu protiv raka", čiji predsednik je Dragan Mirčić.

Na početku osnivačke skupštine prisutnima su se obratili dr Slobodan Dimitrov, član Opštinskog veća zadužen za zdravstvo kao i profesor Dušan Radulović, predsednik Društva za borbu protiv raka Vojvodine.

Nakon izbora svih organa društva, dr Milan Breberina i dr Siniša Crnogorac su održali predavanje na temu raka dojke i raka debelog creva. Prisutni su pritom konstatovali da je cilj udruženja da uvede prevenciju kao najbolji metod za borbu protiv raka bilo koje vrste.

Inače, mandat predsednika udruženja traje četiri godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina