Apatin: Đaci kupuju pivo u zamenu za prelaznu ocenu

U jednoj apatinskoj školi prosvetni radnik navodno uzima pivo kao mito.
U jednoj apatinskoj školi prosvetni radnik navodno uzima pivo kao mito.

Ovih dana u redakciju lokalnog medija došla je potresena i besom ubuzeta majka i ispričala kako je od njenog deteta prosvetni radnik tražio da mu kupi pivo ili "nešto drugo" u zamenu za veću ocenu.

Ovo nije usamljen slučaj, jer pomenuti prosvetar istu stvar navodno traži od gotovo svih učenika. Cele godine "drži" ih na jednoj ili dve loše ocene da bi im pred kraj polugodišta nudio veće uz "malu protivuslugu", navodi portal 025info.

Ovaj portal ne navodi ime i prezime profesora kao ni školu u kojoj se ovi događaji odvijaju kako ne bi uzbunjivali javnost, ali poziva roditelje da progovore o ovom nesvakidašnjem slučaju u opštini Apatin.

  • C

    10.06.2014 05:29
    E Kalaba Kalaba...
    Bolje sviraj da zaradis za pivo
  • Тома Диплома

    09.06.2014 15:22
    Ту школу треба похвалити јер прати савремене трендове. Сутра ће та деца морати да плаћају за своје дипломе и докторате па их на време треба научити.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina