Selenča: Hladno pivo i DJ Gruver na Selfestu

Drugi po redu Selfest festival okupiće više od 18 izvođača, od kojih glavne nastupe imaju bendovi Hladno pivo, Bad Copy, Garavi sokak i DJ Gruver.
Drugi po redu Selfest festival okupiće više od 18 izvođača, od kojih glavne nastupe imaju bendovi Hladno pivo, Bad Copy, Garavi sokak i DJ Gruver.

Festival traje od 4. do 6. jula, a održava se na školskom dvorištu osnovne škole "Jan Kolar" u Selenči.

U sklopu festivala obezbeđen je kamp za zainteresovane, smešten 50 metara od festivala, a cena kampa je 100 dinara po danu i uključuje kuvana jela. Cene ulaznica u pretprodaji su: 500 dinara u petak, 600 dinara u subotu i 300 dinara u nedelju. Broj karata je ograničen i cena će na ulazu biti skuplja na dan festivala.

Na otvaranju nastupaju: Bad Copy, Mortal Kombat, Zbogom Brus Li i ostali, u subotu 5. jula nastupaju: Hladno pivo, Neozbiljni pesimisti, DJ Gruver, a u nedelju je najveća atrakcija grupa Garavi sokak.

  • 10.06.2014 10:29
    Selencha rules! Sooty alley stinks!
  • Somebody

    09.06.2014 18:42
    I još "najveća atrakcija" Garavi sokak... Potpuni žanrovski promašaj:( - oni su za Grand parade i slične skupove.

  • ns-v

    09.06.2014 10:28
    Garavi sokak
    Nikakao mi nije jasno kome je palo na pamet da uvrsti Gravi sokak u ovu skupinu sjajnih muzicara,ko njih jos slusa...publika im je odavno uz Grandovce.Hladno pivo je atrakcija po mom misljenju,to i mi matori mozemo lepo da slusamo i uzivamo.Takodje i svi ostali su za postovanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.