Kovilj: Besplatna rakija i čvarci na Rakijadi

Ovogodišnja, 19. Rakijada održava se 15. juna u Kovilju, a posetioce očekuju i vojvođanski specijaliteti.
Ovogodišnja, 19. Rakijada održava se 15. juna u Kovilju, a posetioce očekuju i vojvođanski specijaliteti.

Rakijada pod nazivom "Parastos dudu" posvećena je pečenju rakije dudare ili dudovače, a koja će se besplatno deliti posetiocima. Pored pečenja rakije, organizatori su najavili i spremanje paprikaša od mangulice, kao i čvarke, štrudle i bombone.

Trpezu će pratiti umetnički program više kulturno-umetničkih društava iz Vojvodine, a prisustvovaće i "eminentni estradni umetnici", najavljuju organizatori. Od sporta, učesnike očekuje takmičenje u pecanju. Program obuhvata i izbor za najbolju rakiju od duda i najbolju rakiju od ostalog voća, a u komisiji za ocenjivanje rakije nalaziće se profesori sa više fakulteta.

Rakijada počinje u 12 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina