Opovo: Kazna za parkiranje od pola miliona dinara

Domu zdravlja u Opovu stigla je kazna za nepropisno parkiranje od 523 hiljade i 800 dinara od Parking servisa iz Beograda, koju je navodno dobila direktorka Doma zdravlja Jasmina Pavlović.
Domu zdravlja u Opovu stigla je kazna za nepropisno parkiranje od 523 hiljade i 800 dinara od Parking servisa iz Beograda, koju je navodno dobila direktorka Doma zdravlja Jasmina Pavlović.

Pavlovićeva živi u Beogradu i koristi službeno vozilo za dolazak na posao. Radnicima nije jasno kako je uspela da napravi dug za parkiranje veći od pola miliona dinara za samo godinu dana i smatraju da nije u redu da dom zdravlja plaća ovoliki iznos na ime kazne, jer nema novca ni za plate pojedinim radnicima, koje kasne mesecima.

U lokalnoj samoupravi kažu da su za kaznu saznali kada je kuća za lizing dobila opomenu pred tužbu od Parking servisa i prosledila je Opovu. U međuvremenu, promenjena su tri člana upravnog odbora Doma zdravlja. Odbor će preispitati rad direktorke koja je na ovoj funkciji šest godina, a u lokalnoj samoupravi negiraju njene tvrdnje da ovaj događaj ima političku pozadinu.

  • 01.07.2014 12:50
    Beograd-Opovo
    ko je ovu "postavio" da direktoriše u Opovu, neka sad i plati!
  • boco

    01.07.2014 12:00
    pa nek plati iz svog dzepa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".