Molotvljev koktel na automobil ćerke Mileta Jerkovića

U Bačkoj Topoli bačen je eksplozivni koktel na automobil koji je u vlasništvu Marije Jerković Vekić, ćerke kontroverznog biznismena Mileta Jerkovića.
U Bačkoj Topoli bačen je eksplozivni koktel na automobil koji je u vlasništvu Marije Jerković Vekić, ćerke kontroverznog biznismena Mileta Jerkovića.

U incidentu niko nije povređen.

U Policijskoj upravi u Subotici su potvrdili da je 1. jula oko 2.00 prijavljen požar u Bačkoj Topoli i da su vatrogasci brzom intervencijom ugasili požar.

"Izvršen je uviđaj i u toku je utvrđivanje tačnog uzroka požara", saopštila je policija.

Prošle godine bačen je eksploziv na automobil koji je u vlasništvu Marije Jerković Vekić, a njenom suprugu Nenadu Vekiću u februaru 2009. godine zapaljen je splav "Atlantida", koji se nalazio na Zobnatičkom jezeru u blizini Bačke Topole.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".