Sonta: Kad političari izbegavaju odgovor

U poslednjem broju lokalnog apatinskog lista "Novi glas komune", jedan meštanin Sonte postavio je pitanje opštinskom Sistemu 48.
U poslednjem broju lokalnog apatinskog lista "Novi glas komune", jedan meštanin Sonte postavio je pitanje opštinskom Sistemu 48.

Pitanje je glasilo: "Koliko je koštalo postavljanje korpi za smeće u centru Sonte i ko je bio izvođač radova?"

Odgovorila mu je Renata Kuruc, sekretar Mesne zajednice Sonta.

- U Sonti je završeno uređenje centra naselja. Ofarbane su klupe, uređene zelene površine i postavljene korpe za smeće. MZ Sonta pažljivo raspolaže svojim sredstvima, te smo za navedene radove angažovali, kao i uvek do sada kada je to bilo moguće, naše zaposlene - dimnjačara, domara na kapeli i ložača, koji osim poslova koje obavljaju po sistematizaciji, rade sve što im sekratar MZ naloži. Planiramo da postavimo još osam korpi - rekla je Kuruc, a pritom nije rekla koliko je koštalo postavljanje korpi.

  • 10.07.2014 13:27
    pise diskretno izmedju redova
    Posto lozac, dimnjacar i domar rade sve sto ima robovlasnica "sekretar" naredi onda su oni bili izvodjaci radova a posto vec primaju platu onda nije kostalo nista :)
  • 06.07.2014 07:05
    pitanje je moglo i jednostavnije. Koliko si se ti učipio u cenu" Pa valjda su prebrojali pare u koverti ako se već nisu interesovali za cenu radova?
  • Stanko

    06.07.2014 04:47
    Glupo
    Ne mogu da shvatim zašto neko traži odgovor na pitanje na koje niko nikad nije odgovorio i na koje niko ni nezna odgovor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina