Titel: "Na prevaru došli, još brže će da odu"

Opštinski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da je pokrajinski odbor Demokratske stranke "uz besočne laži opštinu doveli na rub bankrotstva".
Opštinski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da je pokrajinski odbor Demokratske stranke "uz besočne laži opštinu doveli na rub bankrotstva".

SNS kaže da se Demokratska stranka vratila na vlast u Titelu prevratom na sednici skupštine opštine, koji su omogućili predstavnik URS Dejan Kulja, članovi sada raspuštenog SPS Gojko Kostić i Petar Petrović, te bivši član SNS Stevan Savičić. Naprednjaci tvrde da je informacija koju plasira DS a u vezi sa zanemarivanjem i neulaganjem u Titel, jedna od desetak laži koju su demokrate plasirale.

- Kažu da smo planirali gašenje JKP Komunalac. Notorna laž. Istina je da su demokrate 2012. godine ostavile milion dinara na računu, uz dug od 40 miliona dinara, neplaćene račune i proneveru od 17 miliona dinara, što će biti dokazivano u redovnom sudskom postupku. Sada je na računu Komunalca 100 miliona dinara, plaćeni tekući i zaostali računi, završena započeta vodovodna mreža, izbušeni novi bunari. Laž je i da smo planirali selidbu Hitne pomoći u Šajkaš - kažu naprednjaci.

Oni su dodali i da je laž da će se Fond za poljoprivredu preseliti u Šajkaš, već će ostati na staroj adresi.

- Njima poručujemo: kako su na prevaru i preko noći došli, još brže će da odu - navode naprednjaci.

Pokrajinski odbor Demokratske stranke saopštio je u subotu, 12. jula da je novi predsednik opštine Titel Milan Nastasić iz DS-a, koji je na tu funkciju izabran nakon što je smenjen Dragan Božić iz Srpske napredne stranke.

- Do očekivane i dugo najavljivane promene došlo je nakon sto su dvojica odbornika SNS napustila odbornicki klub te stranke Ključni nespurazumi su u SNS-u kulminirali zbog planova o ukidanju nadležnosti Javnom komunalnom preduzeću Komunalac - naveo je DS kao objašnjenje smene vlasti u opštini Titel.

  • ZoranNS

    15.07.2014 10:11
    Pravi humor je kada SNS ili DS
    Pravi humor je kada SNS ili DS govore o prevarama ili krađama, i jedna i druga partija živi od pljačke naroda, a od političke ideologije nemaju ništa, ikona im je fotelja, što veća i udobnija.
  • sns

    15.07.2014 07:12
    @na prevaru dosli...
    A vis te u N.Sadu dosli legalnom izbornom pobedom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina