Sombor: Vredna donacija Obrenovcu

Radnici u uprava somborske fabrike donjeg veša Fiorano sakupili su 707.700 dinara pomoći za Obrenovac.
Radnici u uprava somborske fabrike donjeg veša Fiorano sakupili su 707.700 dinara pomoći za Obrenovac.

Zaposleni su pomoć donirali kroz dnevnice. Akciji se odazvala velika većina radnika i članova rukovodstva, pa je konačna cifra dostigla 707.700 dinara. Zaposleni su doneli odluku da prikupljena sredstva iskoriste za kupovinu kućanskih aparata, koji će po završetku obnove kuća biti isporučeni u Obrenovac. U narednom periodu stanovnicima ovog grada biće isporučeno 30 pegla, 55 usisivača, 17 veš mašina i 18 frižidera.

Kompletna akcija realizovana je u saradnji sa obrenovačkim Crvenim krstom. Uprava fabrike Fiorano se obavezala da će kupljenu belu tehniku u sopstvenom aranžmanu transportovati do Obrenovca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina