Pajtić ostaje bez još 6 poslanika i podrške u Skupštini?

U Skupštini Vojvodine u toku je osnivanje nove poslaničke grupe u koju će ući šest poslanika koji iz DS-a prelaze u SDP Rasima Ljajića, spekulišu pojedini mediji.

U Skupštini Vojvodine u toku je osnivanje nove poslaničke grupe u koju će ući šest poslanika koji iz DS-a prelaze u SDP Rasima Ljajića, spekulišu pojedini mediji.

Osnivanjem ove poslaničke grupe, vlada Bojana Pajtića ostala bi bez podrške koja je potrebna da ostane na vlasti.

Kako navodi nekoliko dnevnih listova, grupu preletača predvodi Milivoj Vrebalov, potpredsednik Skupštine Vojvodine. Da se nešto dešava tvrdi potpredsednik DS-a i donedavni pokrajinski sekretar za poljoprivredu Goran Ješić, koji je izjavio da je čuo da će Vrebalov predvoditi grupu SDP-a.

Međutim, potvrde da će biti formirana nova poslanička grupa za sada nema.

- To bi bilo isto kao kad bi neko rekao da sam prešao u Srpsku naprednu stranku zato što me je video pet puta kako sedim s Igorom Mirovićem. Zašto da ne, kad sam dobar sa svim političkim partijama. Ili da Ješić ima stan u Beču, kao što ga i ima - rekao je Vrebalov, dodajući da Ješić "zato što je smenjen, ruši stranku". On navodi i da "ako neko bude formirao novi poslanički klub, to će se desiti u septembru".

  • roni saliven

    25.07.2014 11:21
    sve da obesmislimo....
    da, to možemo valjano... ubedljivo.... iz sitnih ličnih interesa (mada i nisu sitni gledajući globalnu ekonomiju ove jadne crne rupe), a pri tome busajući se u prsa da to "radim zbog viših interesa". Dajte spiskovi svih naših parlamentaraca u Srbiji (Srbije, Vojvodine i Novog Sada) da bi shvatili koliko smo, u jednom broju, naivni jer smo apolitični, i koliko su NAŠI POLITIČARI preletači...... Nisam lovac ali zaista je došlo vreme da počnem da vežbam odstrel prepelica i ostalih nisko letećih....... OVO ME OHRABRUJE DA S PRAVOM VERUJEM DA JE U NORVEŠKOJ DALEKO TOPLIJA I PITOMIJA KLIMA.Teško mi je da gledam, čitam, slušam o šljamu, a to je nespojivo ako hoćeš i da bitišeš u ovoj zemlji koju zovu Srbija....
  • Srećno

    25.07.2014 10:50
    sa
    Srećno vam sa Mirovićem i Trećom Srbijom, sad ćete osetiti očaj koji traje na Gradskom nivou skoro 2 godine.
  • 25.07.2014 10:36
    Ne pada mi na pamet da podrzavam SNS ali ovaj cosicevski ostos mora da ode. I jedni i drugi su zlo za Vojvodinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.