Temerin: Kamp Mirovne nedelje i ulepšavanje grada

Volonteri iz osam evropskih zemalja trenutno se sa lokalnim volonterima nalaze u kampu "Mirovne nedelje" u Temerinu, gde rade na uređenju osnovnih javnih površina.
Volonteri iz osam evropskih zemalja trenutno se sa lokalnim volonterima nalaze u kampu "Mirovne nedelje" u Temerinu, gde rade na uređenju osnovnih javnih površina.

Oni će i narednih dana učestvovati u aktivnostima farbanja klupa i martinela na mini-pich terenu, čiji početak je zakazan za danas, 25. jul, a oslikavanje murala na zidu osnovne škole "Petar Kočić" planirano je za nedelju, 27. jul, i za ponedeljak, 28. jul. Zainteresovani za učešće u ovim aktivnostima treba da se, na dan akcije, pojave kod terena za mini-pich u osnovnoj školi "Petar Kočić", a isto važi i za sve zainteresovane da pomognu u ulepšavanju igrališta u centru Temerina. Volonteri su juče već ofarbali klupe u parku kod glavne pošte.

- Ako ste zainteresovani za druženje, zabavu i malo kreativnosti obavezno dođite. Samo ponesite stare stvari koje bi se mogle umrljati farbom. Rukavice, četke i farba su obezbeđeni. Sve aktivnosti počinju u 9 časova i traju do 19 časova, sa radnom pauzom od 13 do 15 časova - poručuju organizatori, Kancelarija za mlade opštine Temerin.

Aktivnosti se sprovode u okviru međunarodnog radnog kampa "Mirovna nedelja" koju sprovodi Kancelarija za mlade u saradnji sa Volonterskim centrom Vojvodine, a uspostavljena je saradnja i sa projektom "Znanje za bezbedno odrastanje" koji sprovodi Centar kreativnog okupljanja iz Temerina u saradnji sa udruženjem građana "Kap". Sve aktivnosti su pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina