Ruma: Pena parti u subotu

Peti rumski pena parti "RU:FoamFest" održaće se u subotu, 2. avgusta na sportskim terenima Breg.
Peti rumski pena parti "RU:FoamFest" održaće se u subotu, 2. avgusta na sportskim terenima Breg.

Žurka će trajati od 21 do 4 časa ujutru, a posetioce će zabavljati poznati izvođač haus muzike DJ Geo da Silva, koji je i zvezda događaja. Pored da Silve, goste će zabavljati i DJ Kizami, DJ Dima, dvojac Seven or Eleven, a u specijalnom audio-vizuelnom performansu će domaćini, Osaka Vibe, obeležiti peti rođendan festivala.

Organizatori ECOorganization poručuju da je ove godine fokus pitanje ekologije, i to kroz akcije prikupljanja pomoći za ugrožene u poplavljenim područjima, dobrovoljno davanje krvi i promovisanje humanitarnog delovanja. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji za 600 dinara, a na dan festivala za 700 dinara.

  • 30.07.2014 10:32
    Najbolji nacin da zaradite hepatitis i ostale bolestine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".