Subotica: Burno hapšenje, uz džipove i patrolu

Za sada javnosti nepoznati muškarac uhapšen je u dramatičnoj akciji specijalnih policijskih jedinica u zgradi u ulici Arsenija Čarnojevića 44.
Za sada javnosti nepoznati muškarac uhapšen je u dramatičnoj akciji specijalnih policijskih jedinica u zgradi u ulici Arsenija Čarnojevića 44.

Jake policijske snage, sa šest džipova i nekoliko patrolnih automobila su oko 11,30 časova opkolili zgradu, nakon čega je, kako očevici kažu, više od 20 maskiranih policajaca, sa pancirima i naoružani dugim cevima, upalo u zgradu. Nepunih pet minuta kasnije, iz zgrade su izveli krupnijeg muškarca u beloj majici, stavili ga u jedan od džipova i velikom brzinom napustili lice mesta. Radnici i posetioci obližnje kladionice kažu da se sve odigralo munjevitom brzinom.

- Videli smo da se nasred puta zaustavlja šest džipova. Krenuo sam da izađem ispred da vidim šta se dešava, kada mi je maskirani policajac, koji je izašao iz jednog od vozila, pokazao da se vratim unutra i zatvorim vrata. Isto su učinili i sa radnicima okolnih poslovnih prostora. Nakon svega nekoliko minuta izveli su jednog muškarca, ali mu je glava bila spuštena i nisam uspeo da vidim da li mi je poznat – kaže jedan od posetilaca kladionice.

U Policijskoj upravi Subotica nisu želeli da otkrivaju identitet uhapšenog muškarca, i rečeno je da ćemo sve potrebne informacije dobiti kada se stvore uslovi za to.

  • 06.08.2014 16:28
    slucajnost
    To se desavalo bas kad sam se zadesio u tom delu ulice kako sam isao prema gradu... Iz sva tri smera raskrsnice su sprecavali protok saobracaja trojica, ne maskiranih, ljudi sa puskama a video sam negde blizu kladionice par vozila. I dok sam se vratio iz grada za sat i nesto nije bilo nikoga vise.
    Neobicno kako se odjednom kod nas pocinju desavati neobicne stvari kao iz filmova tj. amerike a primaju se njihova kultura, nacin sudstva itd. Neobjasnjena otmica i sad odjednom ovako nesto i NISTA ne objasne kroz medije nikakav komentar od policije i slicnih...veoma sumnjivo ponasanje vladajucih organa od policije do vrha...
  • 01.08.2014 13:45
    Kasa?
  • Sedam

    01.08.2014 13:06
    Vlasnik džima NS YYYY ?
    Ili onaj što je prijavio njegovo parkiranje ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.