Novi tragovi u slučaju Tijane Jurić

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas da je potraga za nestalom devojčicom Tijanom Jurić (15) iz Subotice prioritet, kao i da ima nekih novih tragova koji bi mogli da pomognu da taj slučaj bude rešen što pre.
Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas da je potraga za nestalom devojčicom Tijanom Jurić (15) iz Subotice prioritet, kao i da ima nekih novih tragova koji bi mogli da pomognu da taj slučaj bude rešen što pre.

Veljović je to izjavio u Policijskoj stanici u Bajmoku posle sastanka sa predstavnicima Uprave kriminalističke policije i subotičke policije, na koji je bio pozvan i Tijanin otac Igor Jurić.

Veljović je napomenuo da je u rešavanju tog, kako je ocenio, izuzetno delikatnog slučaja za policiju, angažovano najmanje stotinu pripadnika MUP-a, ne samo iz Subotice, nego i iz Beograda i drugih mesta. "Radimo u više pravaca, a od juče smo uključili i Službu za visokotehnološki kriminal", kazao je direktor policije, napominjući da detalje u vezi sa tim i neke nove činjenice sa kojima policija raspolaže za sada, u interesu istrage, ne može da saopšti.

Direktor policije je dodao da povodom tog slučaja svakog jutra razgovara sa ministrom policije Nebojšom Stefanovićem, kao i da se premijer Aleksandar Vučić, takođe, svakog jutra interesuje u vezi sa tim slučajem.

Veljović je napomenuo da srpska policija, u vezi sa ovim slučajem, ima veoma dobru saradnju sa kolegama iz Mađarske koji pružaju maksimalnu podršku, kao i da su gotovo svakodnevni kontakti sa predstavnicima Interpola i Evropola. On je dodao da policija nikako neće taj slučaj ostaviti po strani nego će nastojati da on što pre bude rešen.

Tijana je poslednji put viđena 26. jula u 00.25 časova nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku. Na neasfaltiranom delu puta pronađeni su predmeti koji, prema izjavi majke, pripadaju nestaloj devojčici.

  • Ćevara

    05.08.2014 19:16
    Veljoviću !
    kad locirate kidnapere i stegnete obruč Hoćemo da ih Vučić i Stefanović lično uhapse, vežu lisicama i izvedu napolje!
    Ako to nisi kadar da organizuješ onda si stvarno najobičnija jajara!!
  • xy

    05.08.2014 18:49
    A, pa sad mi je laše kad se Vučić svakog jutra raspituje za dete... I šta su zapeli sa tom Mađarskom, ona je do sada verovatno na drugom kraju planete, sirotica, dok oni glumataju Džejmsa Bonda.
  • jos tuzinije

    05.08.2014 16:05
    A jos tunije sto stavljas Vucica uovaj kontekst, zar sve mora biti politizovano...sramota.Ljudi se trude koliko mogu, pa verujem i taj i isti Vucic i bezobrazluk je komentaristi ovakvu vest kroz prizmu politike sa sve smajlijem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".