"Romantika" vozi do Sremskih Karlovaca

Muzejski voz "Romantika" će, počev od 9. avgusta saobraćati svake subote, 16, 23. i 30. avgusta od Beograda do Sremskih Karlovaca i natrag.
Muzejski voz "Romantika" će, počev od 9. avgusta saobraćati svake subote, 16, 23. i 30. avgusta od Beograda do Sremskih Karlovaca i natrag.

Po redu vožnje, muzejski voz iz glavnog grada polazi u 9 sati, a u Sremske Karlovce stiže  u 10.20. U povratku iz Karlovaca "Romantika" polazi u 18.05 sati, a dolazak u Beograd planiran je u 19.30 sati. Cena karte za jednodnevni izlet do Sremskih Karlovaca za odrasle je 1.260 dinara, a za decu od 6 do 12 godina i penzionere 780 dinara.

U cenu je uračunata vozna karta za voz na relaciji Beograd – Sremski Karlovci – Beograd, troškovi organizacije putovanja, usluge vodiča i ulaznice za obilazak znamenitosti Sremskih Karlovaca: Riznicu Patrijaršiskog dvora (Muzej Srpske pravoslavne crkve), Karlovačku gimnaziju (Svečana sala i Spomen biblioteka), Kapelu mira i Zavičajnu kuću. Postoji mogućnost i fakultativnog obilaska Gradskog muzeja, Muzeja šibica, Muzeja pčelarstva, kao i obilazak mnogobrojnih vinarija, ali ulaznice za ove fakultativne obilaske ne ulaze u cenu izleta.

U sastavu muzejskog voza je uključen i vagon restoran, a za putnike ovog voza postoji mogućnost i prevoza bicikala. Karte za jednodnevni izlet do Sremskih Karlovaca  mogu se kupiti u agenciji KSR "Beogradturs" u ulici Milovana Milovanovića broj 5.

  • mile

    06.08.2014 07:32
    Ako ovaj voz stigne za sat i dvadeset minuta od BG do Karlovaca to znači da će biti brči od zvaničnog voza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina