Zrenjanin: Frontmen Partibrejkersa protiv splavova

Više od 3.000 građana Zrenjanina potpisalo je peticiju protiv postavljanja splavova u centru grada, a jedan od glavnih boraca protiv ove ideje je frontmen Partibrejkersa Zoran Kostić Cane.
Više od 3.000 građana Zrenjanina potpisalo je peticiju protiv postavljanja splavova u centru grada, a jedan od glavnih boraca protiv ove ideje je frontmen Partibrejkersa Zoran Kostić Cane.

- Učestvujem u akciji protiv splavova jer živim ovde, a splav planiraju da postave nedaleko od moje kuće. Sama ideja nije normalna, a kamoli njeno izvršenje, ali vlasnik splava je u kumovsko-burazerskim odnosima s glavnim čovekom iz SPS, tako da te sulude ideje hoće da sprovode iza leđa građana. Ako se napravi taj spav, Zrenjanin će postati pakao jer to donosi velike i male nužde, bacanje opušaka, praznih kutija od cigareta, maloletnu prostituciju, a sve će direktno ugroziti narod koji ovde živi. Dakle, kvalitet našeg života će rapidno opasti, zato se borimo protiv splava - rekao je frontmen Partibrejkersa.

Među onima koji se bore protiv diskoteke na vodi je i stanarka Zorica Radišić. - U ovom slučaju se pravna struka mnogo obrukala jer kafedžija nema pravni osnov da postavi splav. Međutim, nije naš neprijatelj kafedžija, nego oni koji mu omogućavaju da se tako ponaša - kaže Radišićeva. I stanarka Milena Vukov ističe da su u blizini jezera vrtići i školske ustanove, i da je u najmanju ruku neukusno da tu nikne i diskoteka.

  • Zr

    06.08.2014 11:01
    To se zove izliv vlasti u mozak, bahate se na vlasti.
  • Vasa

    06.08.2014 08:52
    i treba da je protiv
    Cane - Care!
  • Podrška

    06.08.2014 08:14
    Zrenjaninu
    Podrška Zrenjanincima I Canetu iz Novog Sada. Ista bagra nam je na vlasti I radi šta hoće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina