Sajt posvećen nestaloj deci objavio informacije o Tijani Jurić

Nestala devojčica Tijana Jurić (15) iz Subotice jedino je dete Srbije čije ime se nalazi na sajtu posvećenom nestaloj deci u Evropi "Amber alert".
Nestala devojčica Tijana Jurić (15) iz Subotice jedino je dete Srbije čije ime se nalazi na sajtu posvećenom nestaloj deci u Evropi "Amber alert".

U potragu za nestalom Tijanom Jurić uključio se i Interpol, ka čijoj stranici i vodi link sa sajta "Amber alert".

"Amber alert" je originalno nastao 1996. godine u SAD, ali se razvio širom sveta, a ime je dobio po 9-godišnjoj Amber Hagerman, koja je oteta i ubijena u Arlingtonu u Teksasu 1996. godine.

Na njihovom sajtu nalazi se opis nestale devojčice: "Nestala osoba ima mladež na desnoj strani iznad usne i jedva vidljiv ožiljak na bradi, kao i hirurški ožiljak na donjem delu stomaka".

Direktor policija Milorad Veljović izjavio je juče da je potraga za nestalom devojčicom Tijanom Jurić prioritet nad svim prioritetima za policiju i državu i napomenuo da ima nekih novih tragova i naznaka koji bi mogli da pomognu da taj slučaj bude rešen što pre.

  • Građanin

    06.08.2014 22:00
    I onda u pop-up na mapi napišu da je Tijana iz Bajmoka, Hungary :-/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".