Subotica: 20 miliona dinara za video-nadzor

Video-nadzor u Subotici pojaviće se krajem oktobra a izvođač radova najverovatnije je subotičko preduzeće "Selma".
Video-nadzor u Subotici pojaviće se krajem oktobra a izvođač radova najverovatnije je subotičko preduzeće "Selma".

Drugi ponuđač, prema nezvaničnim informacijama, nije imao svu potrebnu dokumentaciju, a reč je  o  zajedničkoj punudi koju se predale  firme Sat–Trakt sa Alarm sistemom iz Bačke Topole.

Građani smatraju da postavljene kamere neće smanjiti saobraćajne prekršaje i prekršaje javnog reda i mira. Cilj postavljanja video nadzora je i da se građani osećaju bezbednije u gradu. Video-nadzor će se postaviti na nekoliko raskrsnica u gradu, kao i pri ulazu i izlazu iz grada. Tačne lokacije će se utvrditi u saglasnosti sa policijom.

Putem video-nadzora moći će da se izmeri brzina vožnje, kamera će moći da snimi da li vozač ima pojas i tablice, a kazne sa fotografijom će vozačima stići na kućnu adresu. Za ceo projekat grad je izdvojio 20 miliona dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina