Tijanin otac: Boriću se da se takve stvari nikad nikome ne dese

Igor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić, poručio je da su deca naše najveće blago i da ne smemo zaboraviti da treba da ih čuvamo.

Igor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić, poručio je da su deca naše najveće blago i da ne smemo zaboraviti da treba da ih čuvamo.

- Ja sam svoje izgubio i nadam se najstrožoj kazni za Tijaninog ubicu, pa zato čuvajte svoju decu, čuvajte ih jer, hteli mi to priznati ili ne, našim ulicama šetaju ljudi koji su zli i koji su spremni na najgora moguća dela, što je moja Tijana osetila na svojoj koži - rekao je on.

- Moj će život biti misija da se borim da se takve stvari nikad nikome ne dese, jer znam kroz šta sam prošao. Znam da ću u toj svojoj misiji imati podršku mog anđela - naveo je Igor Jurić.

Tijana Jurić sahranjena je u petak na subotičkom pravoslavnom groblju. Viši sud u Subotici odredio je u subotu pritvor Draganu Đuriću (34) osumnjičenom za ubistvo.

 

 

  • Maja

    10.08.2014 12:21
    Slobodan Jovanovic, koji je na slican nacin izgubio svoju sestogodisnju cerku Mariju je napravio Marijin zakon koji je izglasan u skupstini. zao mi je sto smo morali da dozivimo takvu tragediju da bi promenili nesto ali znam da ce i ovog coveka svi podrzati sta god bude uradio.
  • xy

    10.08.2014 09:44
    Ovog nesrećnog čoveka treba ostaviti na miru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina