Vulin: Izvršno veće da se bavi građanima Vojvodine

Ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Aleksandar Vulin ocenio je da bi Izvršno veće Vojvodine trebalo da se bavi građanima Vojvodine, a ne bilo kojom političkom strankom ili bilo kojim pojedincem.
Ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Aleksandar Vulin ocenio je da bi Izvršno veće Vojvodine trebalo da se bavi građanima Vojvodine, a ne bilo kojom političkom strankom ili bilo kojim pojedincem.

Upitan da prokomentariše najavu tužbe Demokratske stranke, Vulin je nakon sastanka sa gradonačelnikom Subotice Jeneom Maglaijem ocenio da je tužba "u redu", ali da nije u redu da "ne znamo zašto je propala Tesla banka, ko je opljačkao Razvojnu banku Vojvodine i ni jedan odgovor na ova važna pitanja".

"Tužba? Sve u redu. Ne ljutim se zbog toga, ali se veoma ljutim što ove odgovore nećete da nam date i veoma se ljutim što doživljavate Izvršno veće Autonomne pokrajine Vojvodine kao stranačku i partijsku stvar", rekao je Vulin novinarima u Subotici, gde je dodelio licencu za rad privatnom domu za starija lica "Baćo i Nana".

  • panonius

    12.08.2014 04:45
    đura za sve !
    Te sređuje Kosovo u crnoj uniformi , te sređuje Vojvodinu , ministar za šta već... ošišani , ofarbani gmaz . Nema od tebe ama baš ništa , vrati se ssvojoj tetka miri , tamo ti je mesto.
  • bukovac

    12.08.2014 00:05
    pamtim te..
    na koga si ti jadnice ljut?na tvoju bivsu predsednicu?miru markovic?!od jula do radikala!?lep put!da li si ikad u zivotu, ista radio?i ti se bavis radnickom klasom?!ma,bezi bre...!
  • zaaaasto

    11.08.2014 20:30
    Zasto pravi face kao Pajtic?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina