Ruma: Viljamovka i čokolada za funkcionere

Funkcioneri u Rumi su u martu ove godine ugovorili posao u vrednosti od nešto preko milion dinara za kafu, piće i sokove za potrebe opštine.
Funkcioneri u Rumi su u martu ove godine ugovorili posao u vrednosti od nešto preko milion dinara za kafu, piće i sokove za potrebe opštine.

U ugovoru se precizira da je, između ostalog, reč i o nabavci alkoholnog pića, odnosno viskija, viljamovke, gorkog lista, vina i piva. Funkcioneri su smatrali da je neophodno i da ovaj ugovor obuhvati i nabavku slatkih i slanih proizvoda, odnosno čokolade i pereca.

Zanimljivo je i to da je ugovor, koji će važiti do kraja ove godine, sklopljen između opštine Ruma i DOO "Luki Komerc" iz Pećinaca. Direktor ove firme je Živorad Pantić, rođeni brat Milorada Pantića, koga je u avgustu Aleksandar Vučić postavio za poverenika opštinskog odbora SNS u Pećincima. "Luki Komerc" je po ugovoru sklopljenom u maju ove godine dobavljač i raznih prehrambenih proizvoda u vrednosti od 12,5 miliona dinara za rumsku Ustanovu za predškolsko obrazovanje "Proletarac".

  • marija

    16.09.2014 11:08
    farsa
    Pravda je spora ali dostizna,Ti Pantici su ceo svoj
    kapital stekli na prevare, mahinacije,kradjom naroda,opljackali su mnoge firme za vreme rata,i nikom nista,svaku vlast potplate, i oni su uvek izvan zakona.Dolaskom SNS im je tek svanulo.Sada IM je jos bolje,plivaju u korupciji,Vucic im je dao jos bolji polozaj i jos bolje oruzje kako bi osiromasili narod Pecinaca i sire.Samo njima treba .Tako je ,uzjasite ovaj narod jos vise kada vam je dozvoljeno.
  • bbbb

    25.08.2014 16:59
    pantic je dobar ivredan covek, a vi koji ste nesposobni mozete da duvate u prazno.
  • ns

    23.08.2014 14:24
    Bio sam glup
    Moze se ima se a narod ce to platiti.
    Vucicu jel ovo stezanje kajsa. Viljemovka, viski cokolada.... A za decu nema se!
    Mislio sam da gorih lopova od predjasnih nema ali bio sam strasno glup.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".