Mihajlović: Pokrajinska vlada do septembra, DS: Biraju građani, ne SNS

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da nova Pokrajinska vlada mora biti formirana do kraja septembra, jer se ne može dozvoliti nastavak devastiranja Vojvodine.
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da nova Pokrajinska vlada mora biti formirana do kraja septembra, jer se ne može dozvoliti nastavak devastiranja Vojvodine.

- Nova Pokrajinska vlada mora biti formirana do kraja septembra. U suprotnom, će se devastiranje Vojvodine nastaviti a to nećemo dozvoliti - izjavila je Zorana Mihajlović, koja je i potpredsednica Srpske napredne stranke. Ona je istakla da će ta nova vlada raditi na saniranju posledica "lošeg upravljanja" i stvaranja podsticajnog ambijenta za investitore, da ulažu u Vojvodinu, jer kako je dodala, samo ekonomski osnažena pokrajina i njeni građani mogu da se uhvate u koštac sa razvijenom Evropom. - A mi smo spremni da po strani ostavimo sve političke razlike i fokusiramo se na ispunjenje tog plana privrednog razvoja - naglasila je Mihajlovićeva.

Demokratska stranka danas je saopštila da potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, izjavom da se nova vojvođanska vlada mora formirati do kraja septembra kako bi se sprečilo dalje devastiranje pokrajine, uvredila građane Vojvodine. Vojvođani, kako ističe ta stranka, nisu pasivna masa koja čita tabloide i naseda na propagandu. - Vojvođani dobro znaju da je vaša stranka na poslednjim pokrajinskim izborima osvojila 22 od ukupno 120 poslaničkih mesta. Od tada do danas, pune dve godine, oni gledaju kako izazivate krizu u Vojvodini, pretnjama i ucenama otimate poslanike i pokušavate na silu da osvojite vlast u pokrajini. Vojvođani to ne vole, jer to nije pristojno i nije vojvođanski. Oni sebi biraju vlast, a ne vi - saopštio je pokrajinski odbor DS.

  • siki82

    24.08.2014 17:23
    Kažu iz DS "biraju gradjani",živa istina,pa gradjani žele i sada da izaberu,a to sigurno ne bi bili oni.Neka raspišu pokrajinske izbore,pa bi se videlo ko kosi,a ko vodu nosi.
  • linanac IV

    24.08.2014 16:04
    1:0 za ds,sns je žestoko napao,ds se odbranio i iz kontre zabio golčinu sns-u,igra se žestoko i grubo,videćemo da li će sudija iz eu dodeliti nekome žuti karton...
  • ZoranNS

    24.08.2014 14:55
    Jel to ista Zorana Mihajlović koja je
    Jel to ista Zorana Mihajlović koja je dok nisu osvojili vlast u Beogradu ukidala BusPlus i podržavala neplatiše karata, a kad su došli na vlast ne menjaju ništa u BusPlusu nego idu sa pričom, niko ne može da se voži džabe. Vojvodina vidi kako SNS vlada u NS, i jasno im je da je to propast i za Novi sad a biće propast i za Vojvodinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".