Zrenjanin: Partibrejkers i Rambo Amadeus otvaraju "Dane piva"

Tradicionalna zrenjaninska manifestacija "Dani piva" počinje sutra i traje do 31. avgusta, najavili su organizatori, Turistička organizacija Srbije.
Tradicionalna zrenjaninska manifestacija "Dani piva" počinje sutra i traje do 31. avgusta, najavili su organizatori, Turistička organizacija Srbije. Na ceremoniji otvaranja manifestacije nastupiće sastavi Partibrejkers i Rambo Amadeus, a otvaranje će biti upriličeno vatrometom.

Pored štandova, na kojima će se okupiti ljubitelji piva, biće organizovani brojni dečji i sportski programi, sajam preduzetništva, muzički program, izložbe pasa, ali i proizvoda domaće radinosti, najavila je portparolka manifestacije Marica Kosanović. Prethodnih godina primećen je dolazak sve većeg broja stranih gostiju, a svake godine manifestaciju poseti više od 200.000 ljubitelja piva. Kosanović je navela da će u utorak, 26. avgusta fijaker proći gradom i sa njega će se deliti pivo i pozivati građani da dođu na festival.

Planirano je održavanje međunarodnog festivala folklora na kome će, pored Srbije, učestvovati i predstavnici iz Češke, Slovačke, Rumunije i iz drugih mesta. U popodnevnim satima planiran je dečji program, a za najmlađe je predviđena zabava uz Branka Kockicu i pozorištance "Puž". Za goste će biti upriličena i prodajna izložba proizvoda iz domaće radinosti, ali i dramske večeri uz glumca Milana Gutovića, Marijanu Aranđelović, orkestar Lepotice i zver i dr.

Pored sajma preduzetništva i izložbe pasa, poslednjeg dana manifestacije, koja se organizuje 29. put po redu, biće održano i tradicionalno takmičenje u kuvanju lovačkog gulaša.

  • a gde je ZIP?

    26.08.2014 15:56
    loseg piva i igara

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.