Kostreš: Pogrešno preneta Čankova izjava o Pajtiću

Izjava Nenada Čanka da Bojan Pajtić nema legitimitet da vodi Vladu Vojvodine istrgnuta je iz koneksta, tvrdi zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Izjava Nenada Čanka da Bojan Pajtić nema legitimitet da vodi Vladu Vojvodine istrgnuta je iz koneksta, tvrdi zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

- Čanak je rekao da Pajtić nema legitimitet jer je izgubio martovske izbore, ali da ima legalitet jer ima veliku većinu, a to su novinari isekli - kazao je Kostreš.

On je optužio novinare da su isekli Čankovu izjavu, jer "hoće da nakaleme da LSV ruši Pajtića". Kostreš je dodao da je Predsedništvo LSV podržalo principe iz tehničkih pregovora koje su vodili sa DS i NDS o rekonstrukciji pokrajinske vlade i naveo da je Liga spremna i na prevremene izbore u Vojvodini.

- Otvoreni smo i za razgovore sa SNS, jer smo svesni da bez saradnje s njima u Skupštini Srbije ne mogu da budu usvojeni Zakon o finansiranju i Zakon o nadležnostima Vojvodine - kazao je Kostreš.

  • Milica

    05.09.2014 09:42
    Tragikomično...
    Pa LSV se toliko iskompromitovala ulazeći sa svima u koalicije zarad pukog očuvanja ličnih interesa vrhuške, toliko unizila ideju o autonomiji i izvrgla je ruglu, da je najbolje da daju što manje izjava, JER SU ISTROŠENI, PREVAZIĐENI, PROVIDNI I OGOLJENI DO KRAJA....
  • Ranko SU

    05.09.2014 09:16
    Uzimala davala, s mačkama spavala, lajt motiv politike LSV-a...
  • Dušan

    05.09.2014 09:15
    I šta sad, kao nije rekao? Ma dajte, i vi i DS ste smejurija postali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina